Jotham Gast B.V.
Afspraak maken met Jotham Gast?

Jotham Gast heeft een professionele werkplaats waar 27 jaar ervaring rondloopt. Direct een servicebeurt of reparatie aanvragen.

Aanbiedingen voor Vaste Klanten

* De kosten van eventuele onderdelen zijn niet bij de prijs inbegrepen.
kleine beurt Zomer- en winterbeurt gratis.
kleine beurt Mogelijkheid tot een leenauto aanwezig. Wij hebben altijd een gratis leenfiets voor u klaarstaan.
kleine beurt APK gratis bij een grote beurt. U betaalt alleen de kosten voor het afmelden en de roetmeting / CO2 test.
kleine beurt Het vervangen van lichtbronnen is altijd gratis.

Garage

Jotham Gast heeft een veelzijdige garage waar wij elk soort reparatie kunnen uitvoeren. Ook voor regulier onderhoud en servicebeurten kunt u bij ons terecht. Het is niet voor niets dat mensen dikwijls naar ons worden doorverwezen als andere monteurs er even niet uitkomen. Moderne apparatuur en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij het probleem altijd oplossen.

Scherpe Prijzen

U betaalt bij ons voor kwaliteit en dat is niet altijd zo duur als u verwacht. Bovendien hebben wij geregeld aantrekkelijke aanbiedingen voor onze vaste klanten.

Wij gebruiken standaard uitsluitend originele onderdelen. Waar mogelijk kunnen we echter ook met gebruikte en gereviseerde onderdelen repareren zodat u niet standaard de hoofdprijs betaalt. Uiteraard overleggen we eerst de mogelijkheden.


Service Aanvragen

U weet wat u betaalt

Als u bij ons een servicebeurt of reparatie aanvraagt, krijgt u van tevoren een duidelijke offerte. Hierin staan de kosten van onze monteur en eventuele door u aangegeven te vervangen onderdelen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan en weet u precies wat u betaalt.

Transparante Afhandeling

Mocht het gebeuren dat wij andere gebreken aantreffen of onderdelen moeten bestellen, dan overleggen we altijd eerst met de klant over de mogelijkheden en de daaraan verbonden kosten. Dat is voor iedereen wel zo prettig.

Jothamgast B.V. | Veldbiesstraat 6 | 1032 LJ Amsterdam | T. 020-6320190 | F. 020-6343433 | info@jothamgast.nl | KvK. 34124789

Jotham Gast 2014